Skip

Events Programme

THURSDAY 22 AUGUST 2019

CONTENT

START

END

DURATION

LOCATION

SUPERCARS ON TRACK

10:10

10:40

30 mins

Main Track

SUPERCARS ON TRACK

12:00

12:30

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

13:00

13:10

10 mins

Handling Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

14:00

14:10

10 mins

Handling Track

SUPERCARS ON TRACK

14:10

14:40

30 mins

Main Track

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

14:40

15:10

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

15:00

15:10

10 mins

Handling Track

MOBIL 1 V8 RACE CARS – V8 MASTERS

OPEN PRACTICE

15:10

15:30

20 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

16:00

16:10

10 mins

Handling Track

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

16:50

17:20

30 mins

Main Track

FRIDAY 23 AUGUST 2019

CONTENT

START

END

DURATION

LOCATION

MOBIL 1, V8 MASTERS RACE CARS – PRACTICE 1

08:00

08:20

20 mins

Main Track

TWT – HISTORIC RACE CARS DEMO

08:20

08:40

20 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

09:00

09:10

10 mins

Handling Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

10:00

10:10

10 mins

Handling Track

SUPERCARS ON TRACK

10:00

10:30

30 mins

Main Track

MOBIL 1, V8 MASTERS RACE CARS – PRACTICE 2

10:30

10:50

20 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

11:00

11:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

11:00

12:00

60 mins

Galleria Tech Zone

DAKAR /RALLY/DRIFTING

12:00

12:10

10 mins

Handling Track

TWT – HISTORIC RACE CARS DEMO

12:30

13:00

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

13:00

13:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

13:00

13:30

60 mins

Galleria Tech Zone

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

13:00

13:30

30 mins

Main Track

PUMA ENERGY FLYING LIONS – AIR DISPLAY

14:00

14:15

15 mins

Air Display

DAKAR /RALLY/DRIFTING

14:00

14:10

10 mins

Handling Track

SUPERCARS ON TRACK

15:00

15:30

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

15:00

15:10

10 mins

Handling Track

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

15:30

16:00

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

16:00

1:10

10 mins

Handling Track

TWT – GT RACE CARS – NIGHT SESSION

18:00

18:40

40 mins

Main Track

SATURDAY 24 AUGUST 2019

CONTENT

START

END

DURATION

LOCATION

MOBIL 1, V8 MASTERS RACE CARS – PRACTICE 3

07:35

07:55

20 mins

Main Track

TWT – HISTORIC RACE CARS DEMO

08:00

08:20

20 mins

Main Track

 

 

 

 

 

DAKAR /RALLY/DRIFTING

09:00

09:10

10 mins

Handling Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

10:00

10:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

10:00

11:00

60 mins

Galleria Tech Zone

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

09:50

10:20

20 mins

Main Track

MOBIL 1, V8 SUPERCAR RACE CARS – QUALIFYING

10:25

10:35

10 mins

Main Track

V8 MASTER - QUALIFYING

10:35

10:45

10 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

11:00

11:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

11:00

12:00

60 mins

Galleria Tech Zone

DAKAR /RALLY/DRIFTING

12:00

12:10

10 mins

Handling Track

SUPERCARS

12:10

12:40

10 mins

Main Track

TWT – HISTORIC RACE CARS DEMO

12:40

13:00

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

13:00

13:10

10 mins

Handling Track

TRACK PARADE – PUMA ENERGY BIKE PARADE AND DISPLAY / SHELBY COBRA CLUB

13:00

13:15

15 mins

Main Track

AIR DISPLAY TBC

13:00

13:15

15 mins

Air Display

MOBIL V1, V8 MASTERS RACE CARS – RACE 1

13:15

 

8 laps

Main Track

V8 MASTERS – RACE 1

 

14:00

8 laps

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

14:00

14:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

14:00

13:00

60 mins

Galleria Tech Zone

DAKAR /RALLY/DRIFTING

15:00

15:10

10 mins

Handling Track

SUPERCARS

15:25

15:55

10 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

16:00

16:10

10 mins

Handling Track

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

15:55

16:20

25 mins

Main Track

TWT – GT RACE CARS – DEMO

17:40

18:20

40 mins

Main Track

SUNDAY 25 AUGUST 2019

CONTENT

START

END

DURATION

LOCATION

MOBIL 1, V8 MASTERS RACE CARS – WARM UP

07:45

08:00

15 mins

Main Track

TWT – HISTORIC RACE CAR DEMO

08:00

08:30

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

09:00

09:10

10 mins

Handling Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

10:00

10:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

10:00

11:00

60 mins

Galleria Tech Zone

SUPERCARS

09:40

10:10

30 mins

Main Track

DRIFTING RALLY CARS

10:00

15:00

5 hours

Handling Track

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

10:10

10:35

25 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

11:00

11:10

10 mins

Handling Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

12:00

12:10

10 mins

Handling Track

TRACK PARADE – FORD MUSTANG CLUB

12:20

12:40

20 mins

Main Track

PUMA ENERGY FLYING LIONS – AIR DISPLAY

12:30

12:40

10 mins

Main Track

MOBIL 1, V8 MASTERS AND V8 SUPERCARS RACE 2 (COMBINED)

12:40

13:10

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

13:00

13:10

10 mins

Handling Track

AUTOTRADER TECH TALKS

13:00

14:00

60 mins

Galleria Tech Zone

DAKAR /RALLY/DRIFTING

14:00

14:10

10 mins

Handling Track

PABLO CLARK FERRARI CHALLENGE DEMO

14:20

14:45

25 mins

Main Track

SUPERCARS

14:45

15:15

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

15:00

15:10

10 mins

Handling Track

TWT – HISTORIC RACE CAR DEMO

15:15

15:35

20 mins

Main Track

TWT – GT RACE CARS DEMO – LOWER PIT

15:35

16:05

30 mins

Main Track

DAKAR /RALLY/DRIFTING

16:00

16:10

10 mins

Handling Track

Messe Frankfurt uses cookies to provide you the best possible browsing experience. By using our services, you consent to our use of cookies. More information